Anslått leveringstid: 7-17 virkedager!   footballsalesonline@gmail.com

10% rabatt over 667 NOK, Kupongkode: FOTBALL

Levering og frakt

Vi bruker budtjenester tjenesteleverandører som EMS, DHL å ekspedere din bestilling. Avhengig av vekt og volum av bestillingen din og din leveringsadresse, vil vi velge en passende transportør til levering for å ekspedere din bestilling. Courier selskaper tilbyr online sporingstjeneste fra samlingen til levering. Hvis du har spørsmål, kan du sende den til vår offisielle e-post.
 
Fraktkostnader og leveringstiden varierer avhengig av mengden og vekten av varene du kjøper, samt volumet av pakken, antall forsendelser og forsendelsesmåte av bestillingen din. Ordren vil bli sendt etter bekreftelse av betaling.
 
Noen eksterne adresser kan medføre lengre leveringstider. Transittid fra samlingen til levering varierer i henhold til leveringsadresse.
 
TILLEGGSINFORMASJON
 
Ulike lager tilgjengelighet - Hvis du har valgt elementer med forskjellige tilgjengelighet tider så vil vi sende bestillingen når alle elementene er klare.
 
Utsending av bestillinger - Selv om vi prøver å få alle våre bestillinger sendt ut på dagen i orden, kan dette ikke alltid være mulig, av følgende grunner:
 
Kredittkort Sjekker - Noen ganger kan vi trenger å foreta flere kontroller på kredittkortet som kan forsinke din bestilling.
 
Skjorte utskrift - skjorter krever tilpassing for eksempel med ekstra navn, nummerering og emblemer som tilsettes kan ta en ekstra noen dager før de er klare til å bli sendt.
 
Elementer på Tilgjengelig Innen - Noen ganger hvis et bestemt produkt er i høy etterspørsel vil vi trenger å re-order fra våre leverandører. Hvis dette er tilfelle så antall dager som denne prosessen vil ta vil bli notert på produktdetaljer.
 
Returrett
 
Vi håper du blir fornøyd med alle kjøp du gjør, men i noen tilfeller en kunde kan være lurt å returnere en vare.
 
Produkter kan returneres for refusjon hvis det aldri har vært brukt så langt. Og du bør sende den forespurte avkastning innen fem dager etter at du mottok den.
 
Vi tester våre produkter før vi tilbyr dem for salg. Hvis du ikke kan bruke noen av våre produkter, kan du kontakte oss og vi vil være hyggelig å hjelpe deg. Vi er ikke ansvarlige for skade på ting etter bruk.
 
 
Vi håper at du liker ditt kjøp fra oss.